? Ситуацијата ни налага да се грижиме за нашето ментално здравје повеќе од било кога. Токму заради тоа врсничките едукатори на Младите можат подготвија цел циклус на онлајн работилници кои ќе ви ги претстават преку 4 модули.

Модул 1: ментално здравје
Модул 2: личен менаџмент
Модул 3: промени
Модул 4: врски и односи

Преку работилниците ќе имаш можност да се поврзеш со твоите врсници и заедно да научите како да се грижите за сопственото ментално здравје, а при тоа ќе слушнеш совети како да ја одржуваш твојата ментална хигиена.

? Работилниците ќе започнат на 23.06.2020 година во 17:00 часот. Целиот циклус ќе ви одземе вкупно 6 часа од вашето време во текот на 4 недели, односно час и половина неделно (секој вторник во 17:00 часот).

Можеш да се пријавиш на овој линк