fbpx

Контакт

Испрати ни порака

Contact page

Здраво, користи ја формата подолу за да стапиш во контакт со нашиот тим

Контакт информации:

E-маил адреси: [email protected], [email protected]

Tелефонски број: 078/313-931

Aдреса од канцеларија: Ул. Никола Русински бр. 3 влез 1 стан 16

Младите можат е непрофитна и независна граѓанска организација која има за цел да ги поттикне младите да земат активно учество во развојот на демократско општество, преку активно граѓанство и социјален активизам.

Организацијата е основана од страна на младите луѓе, водена од идејата за моќта на младите како катализатори на промени во денешното општество.

Социјални мрежи
Последни проекти