ПУБЛИКАЦИЈА: Подобрување на пристапноста до јавните услуги за вработување на младите во Северна Македонија (2018)

Преземи ја публикацијата тука.

Клик на сликата за онлајн преглед.

 

 

 

 

 

 

 

ПУБЛИКАЦИЈА – Перцепции за менталното здравје помеѓу средношколците

Преземи ја публикацијата тука.

Клик на сликата за онлајн преглед.

 

 

 

 

 

 

 

ПУБЛИКАЦИЈА: Мотивациски викенд  (2019)

Преземи ја публикацијата тука.

Клик на сликата за онлајн преглед.

  

 

 

 

ПУБЛИКАЦИЈА: Потребите на младите во Кочани и Велес (2019)

Преземи ја публикацијата тука.

Клик на сликата за онлајн преглед.

 

 

 

 

 

 

ПУБЛИКАЦИЈА: Мотивациски викенд (2018)

Преземи ја публикацијата тука.

Клик на слика за онлајн преглед.

 

 

 

 

 

 

ПУБЛИКАЦИЈА: Мотивациски викенд (2017)

Преземи ја публикацијата тука

 

 

 

 

 

 

 

ПУБЛИКАЦИЈА: Јас можам да влијаам!

Преземи ја публикацијата тука

 

 

 

 

 

 

 

ИСТРАЖУВАЊЕ: Анализа на потребите на потребите на младите во општина Аеродром

Преземи ја публикацијата тука

 

 

 

 

 

 

 

ИСТРАЖУВАЊЕ: Анализа на потребите на потребите на младите во општина Карпош

Преземи ја публикацијата тука

 

 

 

 

 

 

 

ИСТРАЖУВАЊЕ: Анализа на потребите на потребите на младите во општина Карпош

Преземи ја публикацијата тука