Дали некогаш си помислил/а да престојуваш и волонтираш во Холандија? Сега имаш можност да бидеш дел од ЕСК волонтери кои ќе престојуваат и волонтираат во Холандија, наредната година, започнувајќи од 01 септември 2019 година. Станува збор за 12 – месечен проект во Rock Solid Foundation во Холандија. Имате можност да волонтирате во една од 3 организации. Во текот на проектот ќе имате и дополнителна можност да се вклучите во проектите и активностите на Rock Solid Foundation, да го научите Холандскиот…