Сакаш да научиш повеќе за претприемништвото? Имаш желба да станеш претприемач? Мислиш дека добро ќе се снајдеш со раководење на бизнис?

Здружение на граѓани Младите Можат во партнерство со други 4 земји (Австрија, Албанија, Романија и Турција) ти овозможува да ги откриеш тајните на претприемништвото.

How to- Hobby To Business- Hobbyz младинската размена ќе се одржи во Охрид, од 25.05.2022 до 01.06.2022 и ќе ти помогне да го пронајдеш одговорот на прашањето – Како од хоби до бизнис?

Повеќе информации за размената можеш да прочиташ на следниов инфо-кит.

Рокот за аплицирање е продолжен до 15.05.2022 година (23:59).

Доколку имате некои дополнителни прашања, слободно пишете ни на [email protected]

Аплицирај за размената