Повик за ЕВС волонтер во Бугарија

Дали имаш желба да работиш на екологија и одржлив развој? Дали си заинтересиран да работиш во организација во странство? Младите Можат распишува повик за тримесечен ЕВС во Ловеч, Бугарија. Почнувајќи …