Веруваме дека последиците од пандемијата од Ковид-19 вирусот не го заобиколија ниту факултетот во којшто работите. Новата учебна година е на прагот, време е матурантите да го направат изборот за факултет на којшто ќе студираат, но тие се дома и немаат многу информации и можности како да дознаат зошто треба да го изберат вашиот факултет. Училиштата не работат, не може да организирате информативни настани, не знаете како и каде да го промовирате вашиот факултет.

Младите можат ви нуди пакети на промотивни можности преку кои ветуваме дека ќе стигнете до овогодинешните матуранти, ќе го испромовирате вашиот факултет во најдобро светло на креативен начин, преку најсовремените канали на комуникација кои ги користат младите.

 

Заинтересирани сме, но што точно ќе добиеме?

Пакет понуди од кои можам да изберам

Што треба да направиме за да се пријавиме?