Последиците од пандемијата од Ковид-19 вирусот особено го зафатија фунционирањето на средните училишта. Новата учебна година е на прагот, време е учениците од основните училишта да го направат првиот избор кон нивната иднина, но тие се дома и немаат многу информации и можности како да дознаат зошто треба да го изберат баш вашето средно училиште. Во училишните простории недостасуваат учениците, не може да организирате информативни настани, не знаете како и каде да го промовирате вашето средно.

Младите можат ви нуди пакети на промотивни можности преку кои ветуваме дека ќе стигнете до деветто одделенците, ќе го испромовирате вашето средно во најдобро светло на креативен начин, преку најсовремените канали на комуникација кои ги користат младите.

 

Заинтересирани сме, но што точно ќе добиеме?

Пакет понуди од кои можам да изберам

Што треба да направиме за да се пријавиме?