fbpx

Веруваме дека последиците од пандемијата од Ковид-19 вирусот не го заобиколија ниту факултетот во којшто работите. Новата учебна година е на прагот, време е матурантите да го направат изборот за факултет на којшто ќе студираат, но тие се дома и немаат многу информации и можности како да дознаат зошто треба да го изберат вашиот факултет. Училиштата не работат, не може да организирате информативни настани, не знаете како и каде да го промовирате вашиот факултет.

Младите можат ви нуди пакети на промотивни можности преку кои ветуваме дека ќе стигнете до овогодинешните матуранти, ќе го испромовирате вашиот факултет во најдобро светло на креативен начин, преку најсовремените канали на комуникација кои ги користат младите.

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИМЕ ЗА ДА СЕ ПРИЈАВИМЕ? ????

Пополнете го формуларот достапен тука оставајќи ваши контакт податоци. Тимот на Младите можат ќе ве контактира во рок од 48 часа за да ги договорите деталите.

СПЕЦИЈАЛНИ ПОПУСТИ ????

Доколку сте заинтересирани и се пријавите најдоцна до 21.04.2021г. (23.59) за било кој од понудените пакети, добивате попуст од 15% од цената на пакетот којшто го одбирате.