[Повик за учесници] Програма за младински локален активизам во Велес Младински локални иницијативи

Како млад човек од Велес, дали можеш да ги идентификуваш потребите на твоите врсници во општината? Потребна ти е мотивација и алатки за да ја направиш промената која сакаш да …

Повик за ЕСК волонтери во Холандија

Дали некогаш си помислил/а да престојуваш и волонтираш во Холандија? Сега имаш можност да бидеш дел од ЕСК волонтери кои ќе престојуваат и волонтираат во Холандија, наредната година, започнувајќи од …

[Повик] 2 ЕВС волонтери во Романија

Сакаш да организираш локални настани? Да соработуваш со млади? Да волонтираш 1 година во Романија? Биди еден/една од двата волонтери кои Младите можат ќе ги испрати на проект кој цели …

Волонтирај во најголемата младинска фондација во Германија!

Те интересира работа со млади? Сакаш да волонтираш во најголемата Германска младинска фондација? Младите можат споделува можност за волонтирање која доаѓа од најголемата младинска фондација во Германија, Schuler Helfen Leben …

Повик за учесници на фокус групи на тема „Потреби на младите на локално ниво“ во општина Велес

„Идентификувај → Инспирирај → Делувај“ – пристап кон младинските проблеми по кој Младите можат е позната и на основа на кој до сега се имплементирани голем број успешни проекти. Од …

Повик за учесници на фокус групи на тема „Потреби на младите на локално ниво“ во општина Кочани

„Идентификувај → Инспирирај → Делувај“ – пристап кон младинските проблеми по кој Младите можат е позната и на основа на кој до сега се имплементирани голем број успешни проекти. Од …

Мотивациски викенд 5

24ти и 25ти ноември 2018та година. Викенд наменет за мотивација, инспирација вмрежување и успех. Петти по ред, традиционален Мотивациски викенд. Салата Империјал во Македонска опера и балет повторно ќе биде …