[Повик] ЕВС во Сливен, Бугарија

Сакаш да се изразуваш креативно? Да се запознаеш со локално население? Сакаш да правиш видеа и да водиш радио емисија? Младите Можат повторно нуди можност за едногодишен ЕВС во Сливен, …

Еко здружување на Школка

Живеење без отпад не е само стил на живеење, туку тоа претставува филозофија на живеењето. Што значи тоа? – Користење на производи кои би биле реупотребувани, би биле долготрајни и …

Еко-здружување на Школка

Дали сакаш да бидеш шизик во заедницата? Дали сакаш да учествуваш на натпревар за намалување на отпад, дали сакаш да се дружиш и разменуваш книги и облека или пак можеби …