Младите можат е дел од мрежата на младински банки – Македонија!

Мрежата на младински банки – Македонија е неформалнa мрежа на граѓански организации која има за цел да застапува создавање услови за што поголема младинска вработеност преку моделот на младински банки. …

[Повик] ЕВС Волонтер во Полска

Дали си размислувал/а да организираш активности кои ти се интересни? Сакаш да волонтираш? Сакаш да работиш со деца и млади? Тогаш оваа можност е за тебе! Од 01 септември 2018 …

Герила акција на “Безѓубрија“ за подигнувањето на свеста за заштита на животната средина на карпошани

Во текот на месец Мај , тимот на ,,Безѓубрија“ реализираше герила акција во Општина Карпош која имаше за цел да ја подигне свеста кај локалното населените за заштитата на животната средина, …