Хакирај-Превенирај! – Конкурс за теми од областа на менталното здравје

Дали често размислувате за општествените проблеми и табу теми? Се доживувате како експресивна личност со многу идеи? Би сакале да ги споделите со останатите? На младинската иницијатива Hack the Mental …