Posts

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ (1)

Повик за учесници на тренинг во Чешка: „MediaACT – Activating Critical Thinking “

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ (1)

Објавуваме повик за тројца учесници на тренинг курс „MediaACT – Activating Critical Thinking “, кој ќе се одржи од 24 – 31 јануари во Злин, Чешка. Read more