Publikacija-Jas-mozam-da-vlijaam-vo-zaednicata-12Јас можам да влијаам!

Година на издавање: 2015

Преземи ја публикацијата тука

Untitled-1Анализа на потребите на младите во о. Аеродром

Година на издавање: 2015

Преземи ја публикацијата тука

35_bigАнализа на потребите на младите во о. Гази Баба

Година на издавање: 2015

Преземи ја публикацијата тука

karpos-opstinaАнализа на потребите на младите во о. Карпош

Година на издавање: 2015

Преземи ја публикацијата тука