[Повик] Младински тренинг во Ерменија

Mожност за аплицирање на тренинг во рамки на Еразмус+ програмата.
Тренингот ќе се одржи од 11 до 19 декември во Ерменија.
Сите трошоци за пат, сместување и храна се покриени од страна на програмата Еразмус+
Повеќе информации за тренингот има во инфо пакетот.
Секој заинтересиран нека ја пополни апликациската форма и нека ја испрати на [email protected]
 
Рокот за аплицирање е петок – 07.10.2016