Обука за насилство во врски и сајбер насилство

mm20068DZLP 2

Младите можат, во соработка со Дирекција за заштита на лични податоци, на ден 02.03 (13:00-16:00) е организирана тричасовна обука на која ќе се разработат две теми, насилство во врски и сајбер насилство. Ги охрабруваме сите средношколци да се пријават!

Обуките ќе се одржуваат во Скопје. Избраните учесници ќе бидат дополнително известни за локацијата на одржување.

Бројот на учесници на обуките е ограничен, затоа побрзајте и пријавете се.

Сите заинтересирани можат да се пријават со пополнување на апликацијата која се наоѓа на следниов линк.