Младински тренинг: Младинска работа преку онлајн алатки и кампањи

Erasmus-logo-e1411150120282

Младите можат како партнер на проектот „Break the myth – spread the word” објавува повик за 3 учесници на младински тренинг во рамки на Еразмус+ програмата.

Темата на тренингот е „Младинска работа преку онлајн алатки и кампањи“ чија цел е развивањена сет препораки за практикување на младинска работа преку интернетот.

Сите   заинтересирани   можат   да   аплицираат   со   пополнување   на   следната АПЛИКАЦИСКА ФОРМА и испраќање на CV на следната адреса – [email protected]

Рокот за аплицирање е до 25 август.

Учесниците треба да имаат претходно искуство во работа со млади и членство во младински организации. Трите избрани ученици потоа ќе треба да бидат тим лидери на една од следниветри младински размени:

  • Младинска размена во Лесковац – ноември 2016
  • Младинска размена во Цеље, Словенија – февруари 2017
  • Младинска размена во Скопје, април 2017

Сите трошоци за сместување, храна и пат ќе бидат покриени од организаторот.

Сите дополнителни информации во врска со проектот и тренингот можете да го најдете на следниот ИНФО ПАКЕТ.  

1 одговори

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Сите трошоци за сместување, храна и пат ќе бидат покриени од организаторот. Сите дополнителни информации во врска со проектот и тренингот можете да го најдете на ИНФО ПАКЕТОТ на нашата веб-страна. […]

Коментарите не се овозможени.