Младинска размена во Омен, Холандија

panoramaommen

Млади, Одлична можност да поминете 15 дена во Омен, Холандија и да учествувате на интерактивна размена посветена на претприемништвото.

Ова размена е наменета за млади од 15 до 20 години и ќе се одржи од 08.08.2016 до 23.08.2016.

Доколку сте заинтересирани, детално за размената можете да прочитате на следниот линк.

Аплицирајте со пополнување и испраќање на апликацискиот формулар на [email protected] не подоцна од 15.06.2016, 23.59 часот. 

Апликацискиот формулар можете да го најдете на следниов линк.

*Ќе бидат известени само кандидатите кои се примени.