Годишни финансиски извештаи

Годишни наративни извештаи

Наративен извештај за 2015 година

Датум на издавање: 2016 година

Преземи го тука

[НАРАТИВЕН ММ] 2015-1

Наративен извештај за 2014 година

Датум на издавање: 2015 година

Преземи го тука

Narativen-izvestaj-2014-2

Наративен извештај за 2013 година

Датум на издавање: 2014 година

Преземи го тука

Narativen-izvestaj_2013-1

Стратешки планови

Untitled-1Стратешки план на 2015 – 2017

Датум на креирање: април, 2015

Преземи го тука