30 минути до вселенска катастрофа!

Poster_astronaut

Вселенска катастрофа ненадејно се појавува и e причина поради којашто планетите го губат својот дом. Среќниот и мирен живот e нарушен, па затоа 10те планети немаат избор, мораат брзо да пронајдат нова галаксија.

Стани дел од екипата вселенски заштитници. Искористи ја својата храброст, креативност и упорност и врати го мирот во универзумот!

Пријави се и стани дел од екипа вселенски заштитници кои имаат задача да ги транспортираат планетите на безбедно.

Ти преку оваа игра ќе имаш можност да се запознаеш со еден од начините преку кои ќе можеш да научиш корисни вештини и да се стекнеш со нови искуства и познанства. Преку оваа игра ќе научиш за тимска работа, комунукациски вештини, лидерство и доверба.

ПРИЈАВИ СЕ И ТИ ЗА ЕДНОЧАСОВЕН ТИМСКИ ПРЕДИЗВИК НА СЛЕДНИОВ ЛИНК:

Пријавувањето изврши го најдоцна до 7 АВГУСТ (23:59)
Ги охрабруваме да се пријават сите млади од 16 до 22 години.

Локација: Парк на ФРАНКОФОНИЈАТА!
Ден: 9 АВГУСТ (вторник)
Време: 18:00 часот

Овој настан е организиран од Здружение на граѓани МЛАДИТЕ МОЖАТ преку проектот: Младински лидерски иницијативи со поддршка од Цивика Мобилитас.

За дополнителни информации, слободно пишете ни на [email protected] или на нашата Фејсбук фан страница.